Tapahtumakuvaus

Nauti itse tapahtumasta ja anna ammattilaisen huolehtia sen ikuistamisesta.

Ota yhteyttä

Tapahtumakuvaus tuottaa teille hyvin monipuolisen kuvakokoelman järjestämästänne tapahtumasta. Saat tapahtumastasi kuvia, joiden pariin on kiva palata jopa vuosien päästä muistelemaan mukavia tilanteita. Ammattikuvaajan tehtävä on taata kuvien onnistuminen vaativissakin kuvausolosuhteissa. Ilman ammattilaista uniikit tilanteet jäävät usein täysin tallentamatta.

Nauti itse tapahtumasta

Tapahtuman järjestäjänä sinun on tärkeää päästä nauttimaan tapahtumasta vieraiden kanssa ilman stressiä kuvaamisesta ja silloin ammattikuvaaja on paras valinta. Keskity tunnelmaan ja varaa kuvaaja, joka on oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tapahtumakuvauksen lisäksi teen mielelläni tuotekuvia, henkilöstökuvia ja toteutan monipuoliset kuvapankit yritysten käyttöön.

ota yhteyttä

Tapahtumakuvaushinnasto

Toimitettavat tapahtumakuvat soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin. Valmiit ja käsitellyt kuvat toimitetaan nettigallerian kautta, josta ne pääsee lataamaan täysikokoisina itselleen ilman vesileimoja. Yritys saa kuviin vapaat käyttöoikeudet ja käyttökohteeksi sopii kaikki printtimediat, nettisivut ja eri somealustat sekä muu markkinointimateriaali.
  • Ensimmäinen tunti 250€
  • Lisätunnit 100€/kpl
  • Jokainen kuvaustunti sisältää vähintään 50 kpl peruskäsiteltyä valokuvaa
  • Hintoihin lisätään Alv. 24% ja kilometrikorvaukset Tampereen ulkopuolelle siirryttäessä