Henkilöstökuvaus

Esittele yrityksesi tärkeimmät voimavarat

Ota yhteyttä

Teen henkilöstökuvauksia studiollani Tampereella sekä yritysten omissa tiloissa, jolloin toimialueena on koko Etelä-Suomi. Yritysten omissa tiloissa kuvaaminen ei vaadi suuren suurta tilaa vaan liikuteltava studiokuvauskalusto on mahdollista pystyttää melko pieneenkin tilaan, joten sopiva paikka löytyy varmasti. Henkilöstökuvat voidaan ottaa luonnollisesti myös ulkona, työntekijän työpisteellä tai niin että taustalla näkyy vaikka toimistonne tiloja, eli oikeastaan lähes missä tahansa.

Studiotyyppinen henkilöstökuvaus voidaan toteuttaa yksivärisellä taustalla ja taustan väri sovitaan aina tapauskohtaisesti yrityksen visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Lisäpalveluna kuvat voidaan myös toimittaa läpinäkyvällä taustalla PNG-muodossa, jolloin ne on helppo sijoittaa minkäväriselle taustalle tahansa.

Esittele yrityksesi tärkeimmät voimavarat

Yrityksenne asiantuntijat ovat voimavara, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Laadukkaat henkilöstökuvat tuovat työntekijänne lähemmäs asiakasta ja auttavat viestimään, että yhteyden toisessakin päässä on aito ihminen eikä kasvoton kone. Tämä on erityisen tärkeää nykyaikana kun suuri osa asiakaskontakteista tapahtuu etäyhteyksien avulla tai muuten ainoastaan sähköisesti.

ota yhteyttä

Henkilöstökuvaushinnasto

Toimitettavat tapahtumakuvat soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin. Valmiit ja käsitellyt kuvat toimitetaan nettigallerian kautta, josta ne pääsee lataamaan täysikokoisina itselleen ilman vesileimoja. Yritys saa kuviin vapaat käyttöoikeudet ja käyttökohteeksi sopii kaikki printtimediat, nettisivut ja eri somealustat sekä muu markkinointimateriaali.
  • Aloitusmaksu 150€ + mahdolliset kilometrikovaukset Tampereen ulkopuolelle siirryttäessä 0,53€/km.
  • 5 henkilöä 35€/kpl
  • 6-9 henkilöä 34€/kpl
  • yli 9 henkilöä 32€/kpl